icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
1 september 2015 20:44
2

Nu går det framåt

Hej. Nu kör jag på Lchf igen och det känns så förbenat bra!! Igår åt jag köttfärssås med grönsaker. Idag blev det lax med pesto. Mmmmmm. Massa gott. Imorgon gör jag nog ugnspannkaka med ägg. keso och grädde. Kul när jag hittat ny inspiration och har rätter att välja på. Så skönt. Yihaaaaaaaaaaaaa!! Jag känner mig smalare redan. :))) Good luck!!

Gillar

Kommentarer

  • 1 sep 2015 21:19
    Bella50

    Härligt ! Grattis 🌹👍

  • 1 sep 2015 22:54
    Tack Bella <3

Logga in för att skriva en kommentar.