icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
16 oktober 2020 11:59
2

Nu går vi mot helg

Hej

Nu är det Fredag och vi går mot helg. Så skönt. Vi går också mot mörkare tider och jag tänder mycke ljus hemma. Det är så mysigt.  Jag har fyllt på teförråden med lite Kamomill- och Pepparmyntate. Mysigt. Börjar tänka lite på Jul. Jag undrar hur det kommer bli med Coronan framåt de närmsta månaderna? Det känns ju inte som någon bra utveckling men vi får hoppas folk blir mer försiktiga. Jag ska göra en till matbeställning från Mathem. Det blev ju så smidigt förra gången. Kanske blir det någon rensning i någon garderob. Och promenader. Trevlig helg. 

Gillar

Kommentarer

 • 18 oktober 2020 17:21
  MAS63

  Hej!

  Helgen är snart över och vardagen kommer emot. Ganska skönt egentligen. Vardag betyder struktur och ordning och gör det lättare att hålla koll.

  Det är helt otroligt hur mycket ljus kan göra. Trots att det bara blir mörkare utomhus och det känns tungt, ger ljusen en känsla av lätthet. Tack för att du tog upp detta i din blogg, jag plockade fram många fler ljus nu under denna helg.

 • 18 oktober 2020 19:18

  Hej. Ja ljus ger jättemycket i känsla av frid tycker jag. Jag dricker te och tänder ljus och så mediterar jag i stort sett dagligen förutom då jag missarvoch tänder då också ljus. Så mysigt. Mörkret har kommit och då är det mycket ljus här hemma. Ibland har jag ljus inunder ljushållare där jag häller i eterisk olja med vatten också. 

Logga in för att skriva en kommentar.