icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
24 april 2015 17:48
5

Njuter av att vara jag

Hej alla. Nu njuter jag för fulla muggar av att vara jag i min kropp. Den känns smalare och jag trivs med att rensa här hemma bland kläder och har det bra. Ikväll får det bli lite yoghurt med bär till mellanmål. Idag har jag gjort chokladchiapudding som jag skall äta med vispad grädde och bär i morgon. Jag skall också åka på loppis och fynda lite i morgon tänkte jag. Det blir gott. Åssså unnar jag mig att klippa håret. Det blir att ta hand om sig själv då¨. Och så skall jag städa lite grann. Nästa vecka måste jag skicka iväg en hdbox som ej används. Det blir skönt att få det gjort. Ha en trevlig helg med bra viktminskning. :)

Gillar

Kommentarer

 • 24 apr 2015 21:45

  Tack sundasara. Ja visst Bella50 kanske gör jag det. Det skulle vara skönt med lite förnyelse som hör ihop med hur jag faktiskt ser ut nu. :)

 • 25 apr 2015 00:00

  Tack utter. Ja, det känns som att det blir en mysig dag. Det blir nog kul. Nu blir det god natt. :)

 • 24 apr 2015 17:54
  sundasara

  härlig läsning!

 • 24 apr 2015 19:53
  Bella50

  När du klippt dig kan du ju byta profilbild så vi får se " ditt nya jag " 👍🌹

 • 24 apr 2015 22:20
  utter

  Hoppas du får en bra dag imorgon! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.