icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
8 april 2015 00:33
2

Mot nya mål o promenader

Hej!! Nu är det mot nya mål som gäller. En får inte ge upp. Det är bara att kämpa vidare. Jag bara längtar efter min nästa viktnedgång. Får se om jag har tur kanske det blir i morgon. I morgon har jag lite tuffa saker framför mig som gör mig lite orolig. Men jag skall äta gott i alla fall. Sådant som jag gillar. Zuccini med köttfärs. Det blir bra det. Jag skall snart gå och lägga mig för jag skall upp imorgon i vettig tid. Men jag tror jag går och väger mig nu innan jag går och lägger mig. Snart skall jag nog få fart på förbränningen. Jag önskar alla er ett stort lycka till och till mig själv också. God natt och sov gott. :)

Gillar

Kommentarer

  • 8 apr 2015 07:39

    Hejsan! Har inte skrivit på länge eller varit inne speciellt mycket här på Matdagboken,det har varit fullt upp och den nya livsstilen tar ganska mycket tid men jag trivs fantastiskt bra med kosten och man känner sig ju absolut piggare. Dock är min förbränning ganska trög, och jag förstår av dig att det går inte så fort på vågen neråt hos dig heller men det går NERÅT, eller hur? Man ska inte ge upp, det här fixar vi, det får ta den tid det tar.............Märker du mycket på måtten? Jag har märkt stor skillnad, det rör sig om minus 12 cm i midjan t ex och även över höfterna är det bra minus så visst händer det saker!!! Hoppas du får en bra dag och pepp pepp till dig!! smiley

  • 8 apr 2015 10:25

    Hejsan på dig. Det gick ju ner mer de första månaderna men jag har säkert bara kommit till en platå. Idag var det lite minus i alla fall. Jo, det märks på måtten ganska bra. Jag har ej koll på hur mycket men det känns och det märks. Skönt att det blev minus idag. Hääääääääääääärligt. Grattis till mig själv. :) Pepp pepp till dig med. :)

Logga in för att skriva en kommentar.