icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
25 november 2022 19:17
4

Mörkret ökar behovet av ljus

Hej

 Nu är det mörkt så dag börjar jag ta fram julsakerna för att kolla vad jag ska ta fram för fint. Idag hittade jag en jättegod Thai kyckling curry på ICA. Den var jättegod. Imorgon får jag besök ända från Ystad så då ska vi unna oss mat på en av Södertäljes bästa restauranger. TESO SUSHI. Det blir gott. Sedan kommer jag unna mig en Tosca kaka. Nästa vecka blir det simning igen. Det var ett tag sedan men bättre sent än aldrig. Pepp till oss alla. Jag önskar alla en trevlig helg. 

Gillar

Kommentarer

 • 25 november 2022 21:37
  paloma

  Det är trevligt när man sätter upp julbelysningen, och snart vänder det mot ljusare tider... den 21:a december närmare bestämt 🙂

  Jag önskar dig detsamma! 

 • 27 november 2022 11:36

  Det blev jättefint och ljust på vår gata när alla plockade fram ljusen. Tur att LED finns, drar lite ström. 

 • 27 november 2022 11:46

  Hej Paloma. Ja det är trevligt. Igår kväll blev det gjort men Julgardinerna kommer upp ikväll. Ja den 21 vänder det. Jag har också gått och tänkt på det. 

 • 27 november 2022 12:16

  Härligt LadyG. Ja led ljus är bra. 

Logga in för att skriva en kommentar.