icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
18 januari 2023 13:33
2

Mitt i veckan

Hej

Mitt i veckan. Fick bort lite saker till Stadsmissionen igår. Så skönt. Jag borde ju få bort ganska mycket saker med tiden när jag rensar då och då. Men det syns inte så mycket. Ganska mycket från garderoberna. Det är befriande i alla fall. Idag dag 24 utan sötsaker.. Känns så bra men har varit väldigt sugen på glass men stått emot. Det ger väl resultat igen sedan. Ibland tar det tid. I början syntes det mer men har kanske kommit till en platå. Idag blir det en del promenad. Jag önskar er alla en hälsosam vecka. 

 

Gillar

Kommentarer

 • 19 januari 2023 07:26
  Bella50

  Grattis till dig och fortsätt så . Enda vägen framåt.yes

  Jag är sugen på ALLT f.n....men är inte knoppen med---så funkar inga stategier alls.

  Jag kommer igen....

   

 • 19 januari 2023 14:01

  Hej Bella50 och alla här

  Precis så är det. Det kommer. Pepp till dig Bella. 

Logga in för att skriva en kommentar.