icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
23 augusti 2016 20:38
3

Mitt i livet

Jag är ju mitt i livet. Och mitt i saknaden av min närmaste vän. Och det blir bättre. Jag kör mer Lchf. Idag blev det Cevapici med Haricots verts. Så gott. Imorgon blir det utelunch med BBQ. Det blir så gott. Imorgon måste det bli långpromenad. Idag berättade en väninna att hon hade magtarmscancer. Hon var jättetrevligt och sa att hon inte har långt kvar. Att hon kunde somna helt plötsligt. Hoppas hon ej behöver lida så mycket men sorgligt är det ju på en härlig människa. Så jag är mitt i livet. Och jag lever.

Gillar

Kommentarer

 • 23 aug 2016 21:14

  Livet är tuft min fiske väns dotter ligger på intensiven har lekumi och blodfögiftning läkarna säger kritiskt.

 • 23 aug 2016 21:47
  Hej. Men usch. Låter inte bra men hoppas på det bästa.. Hur gammal är dottern? <3
 • 23 aug 2016 22:47
  Bella50

  Man måste vara nöjd med det man har...så länge man har det. 👍

Logga in för att skriva en kommentar.