icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
10 februari 2020 12:08

Malou tog upp om fettlever

Hej. Jag såg idag på Malou Efter tio där dem pratade om fettlever. Hua va skrämmande. För kvinnor hälsofara med ett midjemått över 88cm. Och då mäter man 2cm under navel och akt så inte måttbandet åker ner till svanken i ryggen. För att motverka fettlever: Gå ner i vikt, Ät mindre socker och fett, Motion och styrketräning, Ät mer frukt och grönsaker och gröna blad såsom spenat, ruccola t. ex. För mig blev det en riktig tankeväckare och stark motivation. Här ska förändras kostvanor. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.