icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
25 april 2015 18:52
2

Magsjuka hos grannen

 Hej. Idag skulle jag ha åkt på loppis med min granne och gått o klippt mig men grannan var magsjuk och hon var här igår så då har jag också stannat hemma så inte någon magsjuka bryter ut på mig eller jag smittar andra om jag bär på bakterien. Trist när vi hade planerat att gå dit och fynde då det var 50% på allt. Synd men det kommer fler gånger. Jag har i alla fall ätit Rostbiff med Mozarella, soltorkade tomater och feferoni. Det var gott. Jag hade också gjort Chiapudding men jag mår mest illa när jag äter den. En gång när jag ätit Chiapudding så spydde jag som en räv så det kanske sitter kvar. Idag hade jag gärna åkt på en Stockholmsrunda men jag åker inte iväg när jag riskerar att få ett magsjukeutbrott. Med vikten så väntar jag glatt och förväntansfullt på nästa viktnedgång. Kanske i morgon men troligtvis inom de närmsta dagarna i alla fall eftersom jag gör rätt och då brukar jag gå ner. Jag får hoppas på det. Jag känner mig fin och nöjd med mig själv i alla fall. Ja, någorlunda nöjd i alla fall. Jag önskar alla en trevlig helg och stort lycka till med vikten. :)

Kommentarer

 • 25 apr 2015 19:29
  Bella50

  Oj , vad synd att du inte kom iväg på den planerade loppis/ Frisördagen. 😳

  Nu får vi ju inte se en "ny" Nyamig på ett tag, som vi hoppats på 😬 men bättre att ta det säkra före det osäkra när det gäller sådana sjukdomar.

  Håller en tumme att du slipper ✊🌺

 • 25 apr 2015 19:51

  Hej. Ja det var synd. Ja, jag vågade inte chansa idag men hittills är jag bra förutom ett litet illamående som smyger sig på. Hoppas på tur. :)

Logga in för att skriva en kommentar.