icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Nyamigs blogg

111933
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
20 maj 2019 21:12
4

Måste börja om

Hej vänner här. Jag har tappat mitt fokus. Attans att det ska vara så svårt att hålla fokus. Nåväl. Tillbaks till endast gott på helgen. Det är ju ett gammalt beprövat sätt. Imorgon blir det en del promenad som idag. Skönt. Nu nytt fokus och en dag i taget. Och fortsatt promenerande. Heja mig!!! Heja er!!! 

Gillar

Kommentarer

 • 20 maj 2019 22:58
  LissaLo

  Vi är alla - nästan - 'återfallsförbrytare'.... tyvärr.... 

 • 21 maj 2019 10:05
  AD72

  Jamen visst är det konstigt?!  Det är samma här, noll fokus, jag har ätit precis samma som familjen här i några dagar, nästan en vecka, utan en tanke på vad maten innehåller. Har därför inte heller vågat väga mig än den här veckan...
  Bra att du tar tag i det, heja dig!! laugh

 • 21 maj 2019 10:47

  Pepp, pepp! 

 • 21 maj 2019 22:40

  Tack för Pepp och igenkänning. Idag promenerade jag mycket. Känns riktigt bra. Pepp Pepp till er.  Tills vi hörs igen. :) 

Logga in för att skriva en kommentar.