icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
12 maj 2022 22:31
2

Målning - en kraftkälla

Hej

Det är inte alla dagar som är lika roliga men då åker målarfärgerna fram. Gjorde en igår och har börjat på en idag. Den fick så fina skiftningar åt naturhållet. Det känns härligt. När jag inte vet hur jag ska gå vidare får den vila. Nu känns det som jag kommer göra cerisa vallmon på den. Det ser ut som det skulle kunna bli fint. 

Gillar

Kommentarer

  • 13 maj 2022 15:56
    Liljane

    Så härligt att kunna måla och att ha något att ta till när allt känns lite visset.

  • 13 maj 2022 17:07

    Hej.

    Tack Liljane. Det är det. Det hjälper i alla fall till även om det inte tar bort allt jobbigt så blir jag glad av färger och får se och följa processen framåt. Det är berikande. Ikväll fortsätter jag framåt med målningen. Jag önskar alla en trevlig Fredag och helg. 

Logga in för att skriva en kommentar.