icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
9 april 2022 23:21
2

Målar och promenerar

Hej

Jag fortsätter med prommisarna och målar mina tavlor. Dem sakerna får mig må bättre än annars. Jag har inte levt så nyttigt på sistone så dags ta tag i det. Nya tag nu. Jag ska göra mitt bästa. Inget blir bättre om jag inte gör rätt saker. Jag vill lyckas för jag är värd det. Pepp till er!! 

Gillar

Kommentarer

  • 10 april 2022 18:26
    Waza79

    Pepp pepp! Bra att du hittat saker du mår bra av! Jag försöker också hitta må bra saker och försöker ta nya tag. Ny möjlighet varje dag!smiley

  • 10 april 2022 23:15

    Pepp pepp. Då är vi på samma ställe. Jag började idag på nytt med att försöka låta bli sötsaker. Dag 1. Känns superbra. Imorgon är det Måndag och det känns så bra. Då blir det promenad igen. Ska bli skönt. Jag har också två böcker jag läser. Hittebarnet med Stacey Halls och Portionen under tian. Där står en del om att äta mer klimatsmart, lite mer bönor och linser, olika sätt att handla hem matvaror. Verkar superbra. Väl investerade pengar. 

Logga in för att skriva en kommentar.