icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
14 augusti 2022 17:44
2

Loppis dag i värmen

Hej. 

Idag blev det en promenad till en loppis. Det var bara 10 minuters promenad dit men oj va varmt men härligt samtidigt. Väl där hittade jag ett trevligt par som sålde en jättefin kaffebryggare som jag har kalkat av nu och så var det en man som sålde röda krusbär från sin kolonilott. Och gud så goda och fulla med c-vitamin, kalium och magnesium. Sedan ska jag göra Jansson men nu står laxpudding i ugnen. Det ska bli gott. Sällan jag äter det. Så har jag varit på en promenad till och handlat. Skönt. Önskar er en fin Söndag. :) 

Kommentarer

  • 14 aug 2022 20:34
    Tita

    Flitiga du ....heja dig!!👏

  • 14 aug 2022 20:40

    Tack Tita. Ibland så är jag flitig. Andra dagar är det softar tag. Ha det gott. 

Logga in för att skriva en kommentar.