icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
27 maj 2022 18:56

Liten prommis bara idag

Hej

Idag blev det bara en kort promenad men den är gjord i alla fall. Blev tårta idag så imorgon blir det nog prommis igen. Idag unnade jag mig två nya toppar och ett par caprijeans bl.a. Så fint med fler toppar som jag behöver. Dammsugit lite. Ska göra klart det strax. Tar en ansiktsmask strax. Det blir skönt. Igår och idag har gråtit en hel del. Blev så berörd av dödsskjutningarna i U.S.A. Jag har väldigt svårt att förstå hur man kan vilja skjuta ihjäl så unga barn. Dem är ju så försvarslösa. Det är oförsvarligt och även att skjuta ihjäl två lärare. Ofattbart. Sorgligt. Tragiskt. Detta väckte till liv sorgen över min mamma, min syster, mitt ex. Detta var ju ett tag sedan men har visst inte sörjt klart. Syrran var 1,5 år sedan. Så mycket smärta har det varit. Gjort riktigt ont. Har nog sällan känt sådan smärta. Samtidigt är bra att det kommer ut. Idag var det mycket som ville komma ut i text. Längtar till nästa långprommis eller löprunda. Jag önskar er en riktigt trevlig Fredag och helg. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.