icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
30 juni 2022 21:58
7

Lite sommarfunderingar

Hej alla

Hoppas ni mår bra. Jag har fått lite sommarfunderingar. Jag brukar mixa Arlas vaniljkvarg med frysta hallon. Blir så gott. Smakar och ser ut ungefär som mjukglass. Men nu har jag funderat på om det är onyttigt. Någon som vet? Annars promenerar jag på men går just inte ner något. Jag stoppar väl in mer i kroppen än vad jag gör av med. Måste försöka bättra mig. Är det någon som vet hur många procent fett kroppen bör bestå av? Jag njuter av sommaren. Önskar er en fin sommar. 

Kommentarer

 • 30 jun 2022 22:32
  Bella50

  Kan inte svara dig på någotdera...men önskar dig fina dagar framöver. 👍

  Senast uppdaterad 30 jun 2022 22:32

 • 1 jul 2022 00:16

  Ok. Tack Bella50. Jag önskar dig detsamma. Att du med får fina dagar framöver. Jag hittade svaret om fettprocenten. 22% för kvinnor.. 

 • 1 jul 2022 07:52
  gittan52

  På vilket sätt skulle kvarg med frysta hallon vara onyttigt?

  Här finns en artikel om kroppsfett https://www.matdagboken.se/information/fakta/hur-maeter-man-kroppsfett

  Själv ligger jag långt över vad som anses normalt, om jag får tro min våg, men det oroar mig inte nämnvärt om andra värden är ”normala” smiley

 • 1 jul 2022 09:25
  lflickan

  Det beror ju på var man drar gränsen för onyttigt, men jag gissar att den innehåller en del socker när den är smaksatt. Men det är ju klart bättre än glass tänker jag. 
  Hur noga fyller du i matdagboken? Tänkte med tanke på att du inte går ner.

 • 2 jul 2022 11:59

  Hej flickan. Fyller i matdagboken? Var gör jag det. Jag har inte fyllt i någon matdagbok. Hmm. Det verkar jag ha missat eller glömt bort. Nu kollade jag på kvargen. Innehåller inget tillsatt socker. 

 • 2 jul 2022 14:20
  lflickan

  Jag inser nu att jag kanske skrev tydligt men menar där du fyller i vad du äter för att hålla koll på intaget, Mat heter rubriken. Du behöver äta mindre än du gör av med för att gå ner så det är väl där felet ligger om du inte går ner.
  Just det ja, de flesta smaksatta är ju utan socker numera, tänkte inte på det. Då borde det inte bli så mycket kcal om du mixar det med hallon. :)

 • 2 jul 2022 18:15

  Ok. Ska leta efter rubriken mat och hoppas jag hittar. 

Logga in för att skriva en kommentar.