icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
30 January 2015 00:22
2

Längtar tills nästa vägning

Hej

Jag längtar tills nästa vägning för att se om jag har gått ner eller inte. Får se imorgon hur det ser ut. Imorgon skall jag försöka ta mig iväg och ta prover. Allt från Ekg, triglycerider om blodfetter och sådant. Det blir en hyfsad genomgång av kroppen. Jag tycker det känns bra att jag skall göra det men är lite nervös. Så nu behöver jag nog gå och sova för natten. God natt och sov gott.

Gillar

Kommentarer

  • 30 Jan 2015 01:43
    utter

    Hoppas allt går bra imorgon! :-)

  • 30 Jan 2015 12:35

    Japp. Det går sakta neråt. :) Tack!!

Logga in för att skriva en kommentar.