icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
1 maj 2015 11:49
5

Längtar till viktnedgång

 Hej. Så skönt att sova ut och vara ledig. Jag står på lägsta vikt men längtar förstås till viktnedgång. Det skall bli så roligt. Jag tror på i morgon. Vi får se. Drömmar har jag om mindre storlek för det skulle verkligen kännas som en stor vinst när jag har kämpat ett tag med vikten. Men jag tror verkligen på storlek 40 i alla mina byxor. Det är några par som är lite för små ännu men snart så kommer jag nog i dem. Och så tror jag på storlek 40 i överdelar också. Idag skall jag ta en fika med en gammal kompis. Vi har känt varann i ungefär 47 år. Det är stort. Och så skall jag köpa en Micro av henne som är mindre i storlek så jag får in den i en hylla i köket. Jag hoppas det blir bra. Trevlig 1 maj på er. :)

Gillar

Kommentarer

 • 1 maj 2015 11:55
  Tita

  Ha så trevlig med kompisen! 

  Du kommer att fixa stl 40yes

 • 1 maj 2015 11:55
  Krusmor

  Vilken fin frisyr du har :) Ha en fortsatt skön 1a maj-dag!

 • 1 maj 2015 15:51
  utter

  Håller tummarna för en fin nedgång! :-)

 • 1 maj 2015 18:38
  Jessand

  Tummarna hålls här med för nedgångsmiley

 • 1 maj 2015 21:00

  Tack alla. Ja, jag håller mig ju oftast på lägsta vikten så det känns bra. Men hoppas ju på minus snart. :) Ha en trevlig helg nu allihopa. :)

Logga in för att skriva en kommentar.