icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
25 oktober 2020 17:08

Längtar till ny vecka

Hej Matdagboksvänner

Det har varit en lugn hemmasöndag. Igår blev det lite promenad när jag var och handlade. Jag köpte sej och Kapris m.m. Jag gjorde Fish nuggets med rostad potatis och Kapris och Ansjovis röra. Recept från Zeina Mourtade och finns på Köket.se. Det blev riktigt gott med den såsen. Mums. Njuter av kaffe och en bra bok "Liten tvåa med potential". Mysigt med läsning. I morgon blir det mer promenad och läsning, tända ljus och säkert en ansiktsmask eller ikväll. Hoppas ni har en fin helg. :) 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.