icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
15 maj 2024 23:25
2

Längtar till imorrn

Hej

Längtar till imorrn för då ska jag nog tvätta upp lite secondhandkläder jag köpt. Verkligen jättefina kläder som jag är så nyfiken på att prova.  Jag fortsatte ikväll med att färgmatcha bland mina kläder. Så dem vita till vänster, sedan färgglada och svart till höger. Så fint och nu ser jag hur mycket fint jag har och har börjat använda det som jag inte använt så mycket.

Har fått mycket beröm dels för min Klippning men också för mina somriga kläder. Så det är roligt med fina kläder. Har provat lite byxor ikväll som jag inte riktigt kan ha så dem får hänga för sig. Idag dag 2 utan sötsaker. I morgon ska jag försöka gå lite längre prommis om jag nu bara inte blir sjuk.  Jag tänker positivt. Jag håller mig frisk för ska äta Galette och crepes med dotter och en vän på Lördag. Pepp till oss alla. Jag längtar till jag börjar tappa i vikt. Jag skulle bli jätteglad för 3-4 kg. I morgon ska jag börja städa kylskåpet. Blir bra det. 

Gillar

Kommentarer

 • 16 maj 2024 02:18
  Elka

  Vad kul med nya kläder! Det är roligt att gå på secondhand och kika. Nu var det länge sedan jag var där....jag har en jättenära där jag bor....så det får nog bli ett besök där snart.

  Bra att du kunnat stå emot sötsaker! 👍😊....det är inte alltid det lättaste. Skickar lite extra pepp till din viktnedgång....du fixar detta! 😊

 • 16 maj 2024 05:02
  MagganD

  Ja, det är verkligen roligt att kunna använda sommarkläder! 👍

  Och komplimanger är ju alltid trevligt! 😁

  Jag håller tummarna inför lördag. Ni har ju haft en del otur när det gäller familjesammankomster och sjukdom...

  Ha ett fint slut på veckan! 

Logga in för att skriva en kommentar.