icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
26 november 2020 14:04
2

Längtar efter julbak

Hej

Jag längtar efter att baka vörtbröd och Lussebullar men har ej ingredienser hemma så får se tiden an och vänta lite. Men mysigt ska det bli när det är dags. Längtar till Jul sillen som är en Vitlökssill jag brukar göra i ordning. Julpyntet är klart. Idag blir det vila och äta mos med köttbullar. Gott med mat. Lycka till på er vecka. 

Kommentarer

  • 26 nov 2020 21:36
    Bella50

    Detsamma till dig ✌️

  • 26 nov 2020 22:14

    Tack Bella50. 

Logga in för att skriva en kommentar.