icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
13 februari 2016 01:18
2

Känns bra i kroppen

Hej. Det känns bra i kroppen men har inte vägt mig på ett tag men snart så köper jag nytt batteri till vågen. Då blir det skönt att ha lite koll igen. Men samtidigt nyttigt att inte väga sig på ett tag. Ikväll läste jag ut en sorglig dokumentär bok. Tragiskt men intressant. Det var om Amy Winehouse. Samtidigt skönt att ha kommit igång och läsa igen. Imorgon skall jag på loppis. God natt o sov gott.

Gillar

Kommentarer

  • 13 feb 2016 07:46
    Bella50

    Loppis är kul 😆👍

  • 13 feb 2016 21:04
    Yes. Jag älskar loppis!!!

Logga in för att skriva en kommentar.