icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
4 september 2016 23:14
2

Känner mig nyttig

Åååh jag känner mig så nöjd. Lång promenad med en vän. Så himla skönt. Det är så fint att dela livet med en vän. Ätit underbar panerad fläskfilesmörgås med Avokado sås. Haft e  underbar tvivel här i soffan. Imorgon blir det prommis igen. Jag älskar livet.

Gillar

Kommentarer

  • 5 sep 2016 07:38
    Bella50

    Det riktigt sprudlar av livsglädje ...härligt 👍

  • 5 sep 2016 14:51

    Tack Bella. Det var underbart och det skall denna dag också bli. :)

Logga in för att skriva en kommentar.