icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
1 april 2015 23:00

Känner mig lite smalare

 Idag känns det bra. Jag känner mig lite smalare om låren. Det känns riktigt bra. Idag har jag ätit Blomkålssoppa och turkisk yoghurt med blåbär och grädde. Gott. Samt att jag druckit Cappuccino som jag bjöd grannen på och fettkaffe gjorde jag i ordning åt mig själv. Jag har haft en lite dipp i måendet i veckan. Men det börjar bli lite bättre men jag får ta hand om mig själv så att jag verkligen kommer igen. Ibland är det tufft. Imorgon skall det bli spännande att väga mig. Jag tror på att det blir minus på vågen. :)

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.