icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
1 December 2020 20:29
6

Julkänslorna börjar komma

Hej alla

Nu med alla julfilmer och Ernst som lagar mat på tv så har julstämningen börjat infinna sig. Adventsljuset är tänt och jag längtar efter julsillen jag brukar göra. Det känns fint. Samtidigt längtar jag efter dottern. Men tids nog får vi ses. Jag känner mig rörd som bara den. Känslor för fullt. Jag önskar er alla att ni får ha det bra och hålla er friska. 

Gillar

Kommentarer

 • 1 Dec 2020 21:02
  Tita

  Pepp på dig! Du har rätt den tiden kommer då vi får träffa de nära och kära!!

  Kram😍

 • 1 Dec 2020 21:42

  Tack Tita. <3 Kram. 

 • 1 Dec 2020 21:50

  Förr eller senare kommer vi att få träffas igen,  jag hoppas att detta blir den enda vintern som blir exceptionellt. Pepp!

 • 1 Dec 2020 22:03

  Tack. Ja det hoppas jag med. 

 • 2 Dec 2020 07:49
  Bella50

  Samma här...saknar mitt sociala liv...men tur vi har ” nätet” och tekniken

  med att ringa och ” ses” på det viset via Skype och Messenger m.fl.

  Allt gott till dig ✌️

 • 2 Dec 2020 18:23

  Hej Bella. Ja verkligen tur. Allt gott till dig med. 

Logga in för att skriva en kommentar.