icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
29 juni 2023 14:49
4

Jag tar nya tag

Hej

Idag försöker jag låta bli glassen igen. Nu när det är sån fin sommar så är det svårt att låta bli glassarna som finns. Men eftersom jag för det mesta låter bli kaffebröd så blir det inte samma mängder som tidigare och det känns bra. Vissa dagar orkar jag gå längre. Idag kortare. Jag har hittat jättegoda polska kött & potatis och ostproger samt köpt en god krydda med libbsticka i som höjer upp smaken på t.ex pirogerna. Den heter Maggi och kommer också från polska affären. Mums. Pepp till alla nu på sommaren. Ha det gott. 

Kommentarer

 • 30 juni 2023 07:21
  Bella50

  GLASS är gott "onödigt" gott indecision

 • 30 juni 2023 08:56

  Ja verkligen så gott. :) 

 • 1 juli 2023 07:35
  Britt73

  Skönt att det inte bara är jag som kämpar med att motstå dagliga impulser. Hur långt går du om jag får fråga? Själv går jag dagligen med mina hundar men det blir många stopp så det är nog ingen vidare kaloriförbränning.

 • 1 juli 2023 07:53

  Jag går ibland 1 timme men oftast ca 20 minuter. Det sägs ju att minst en halvtimme om dagen är bra. Vore det inte så varmt skulle det nog oftare bli en timme. Jag ska försöka mer. Pepp till oss alla. 

Logga in för att skriva en kommentar.