icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
19 april 2015 03:22
2

Jag riktigt njuter

Hej vänner. Det är så härligt. Jag riktigt njuter av kroppen just nu. Jag känner mig så bra och bekväm i kroppen. Så härligt. Och så skönt när jag handlat i dag så jag har god mat hemma. Gjort goda köttfärsbiffar och har köpt rostbiff som jag nog kommer göra efter helgen. Ha det så gott vänner och lycka till!!!

Gillar

Kommentarer

  • 19 apr 2015 09:24
    utter

    Härligt! Njut på! :-)

  • 19 apr 2015 16:53

    Tack utter. :)

Logga in för att skriva en kommentar.