icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
22 april 2015 21:53
4

Jag måste blogga lite

 Hej på er. Jag hoppas det går bra för er. Det gör det för mig. Det är så härligt att se hur det går ner på vågen. Idag inte men så småningom så blir det ner igen. Jag trivs med min nya kropp. Det är för härligt att känna hur det känns när fettet försvinner. och se när kroppen omformas. Skön känsla. Idag beställde jag ett par pudorrosa byxor till mig själv. Så snygga. Jag hoppas dem passar. Det finns jättemycket ursnygga kläder i affärerna men jag har inte hur mycket pengar som helst men jag avvaktar, tar det lugnt och funderar lite. Kanske blir det något plagg igen snart. Jag skulle behöva klippa mig också. Så jag väntar lite med allt. :) Lycka till på er väg. Håll huvudet högt. Det är vi alla värda. :)

Gillar

Kommentarer

 • 22 apr 2015 22:30
  Bella50

  Om du kan vänta till sommarrean kan du göra fina fynd. Passa på att kolla in vad som finns som du kan köpa på rea sen. Inte stor idé att köpa nytt för tidigt. Vi ska ju bli ännu smalare, eller hur? Grattis. 👏🌹👍

 • 22 apr 2015 22:37

  Hahahaha. Ja, det är helt klart att vi skall bli ännu smalare. Ja, jag får passa på att kolla in vad som finns nu. När är det sommarrea ungefär?

  :)

 • 23 apr 2015 08:28
  Bella50

  Ibland rear dom före  alla examen men i alla fall senare kanske efter midsommar.

  Du får hålla utkik. På rea - rea ( halva rea-priset) gör man förstås de bästa fynden...om man har riktigt små storlekar då.👏👏👏👏🌹

 • 23 apr 2015 13:21

  Hej. Ja, då är det nog. Jag har då hunnit ner en bra bit i vikt förhoppningsvis. Det blir ju jättespännande att se. Att se sig själv i spegeln när man har kämpat sig ner till storlek 38 hoppas jag. :) Ha det så gott.

Logga in för att skriva en kommentar.