icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
18 november 2020 12:24
2

Jag lever en dag i taget

Hej. 

Jag lever en dag i taget i denna Corona tid. Försöker hålla mina dagliga promenader så gott jag kan. Ser till att ha ljuspunkterna i livet. Ser fram emot julpyntet. Det är väl inte någon vidare viktnedgång men går inte upp i alla fall. Ha en bra vecka. 

Gillar

Kommentarer

  • 19 nov 2020 10:02
    gittan52

    Du gör som de flesta av oss då smiley

    Varför blev det ingen vidare viktnedgång?

  • 19 nov 2020 11:14

    Hej. Jag har väl inte ändrat tillräckligt på maten och inte promenerat tillräckligt mycket. 

Logga in för att skriva en kommentar.