icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
18 februari 2020 23:17
3

Jag känner mig taggad

Hej alla. 

Jag känner mig rätt taggad för motionen inför våren. Promenerar lite mer upplever jag och det känns så bra. Fast det kanske blir en vinter snart men det känns vårigt i alla fall. Jag har tappat lite grann i vikt. Inte mycket men det känns bra. Det är det viktigaste att det händer någonting. I morgon bio så då blir promenad igen. Skönt. Lycka till alla. 

Gillar

Kommentarer

 • 19 feb 2020 07:17
  Bella50

  Positiva tankar gör också sitt...lycka till👍

 • 19 feb 2020 10:28

  Ja verkligen Bella50. Tack. 

 • 20 feb 2020 00:28

  Ja verkligen Limbo. :) 

Logga in för att skriva en kommentar.