icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
20 november 2019 19:53
2

Jag känner mig peppad

Så härligt. Jag känner mig peppad. Jag tycker det går ganska bra att minska på sötsakerna. Visst jag hade tänkt ta bort dem helt från vardagar men det har inte varit så jättemycket så känns okej. 💖 Idag fick jag erbjudande att plocka all Mangold på ett ställe. Det ska bli så gott. Jag tänkte göra en Mangoldsallad med Morötter, Tomater, champinjoner, linser och en Vinägrette eller Mangold och potatisgratäng. Mums.I morgon blir det Lax med spenat och Cheddarost. :) Och promenader, bio om Depeche Mode och Julmarknad på lördag. :) 

Gillar

Kommentarer

  • 22 november 2019 22:07
    Tita

    Fullt upp verkar du ha men med roliga saker!!

  • 24 november 2019 21:15

    Hej. Ja denna vecka har det varit mycket roligt att göra. Så underbart. Jag är så tacksam för mitt liv och det som har varit i veckan. Får se hur denna vecka blir. Till minneslunden med syrror ska jag och så tänds julbelysningen på stan och så ev. en adventsbasar. Kul. Jag hoppas jag ska tappa i vikt veckan som kommer. Yes!!! :) Lycka till önskar jag er. 

Logga in för att skriva en kommentar.