icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
9 augusti 2016 22:35
3

Jag kämpar på

En dag i taget kämpar jag på med vikten. Jag har minskat mitt godsägare och ätande av kaffebröd. Det känns bra!! Magen är smalare. Visst jag är inte perfekt. Jag ramlar dit ibland på kaffebröd men det går framåt ändå och det ger resultat. Så nu är det bara att fortsätta framåt med mål och mening. Måste ut på promenader imorgon. Målet i sikte. Vikt nedgång. Pepp pepp!!

Gillar

Kommentarer

 • 10 aug 2016 06:12

  Pepp Pepp, kämpa på det är tuft men vär det.

 • 10 aug 2016 06:44
  Bella50

  Låter bra med ett steg i taget...mot målet. Pepp 👍

 • 10 aug 2016 22:54
  Tack vänner. :)

Logga in för att skriva en kommentar.