icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
10 januari 2023 13:51

Jag fortsätter neråt

Hej. Kilona fortsätter att gå neråt. 2,5kg sedan 26/12 då jag började låta bli sötsaker plus simning som jag har hållit på med ett tag till aks. Hurra!!! Äntligen. Det känns så bra. Jag lovar. Idag hämta ett paket som en kompis skickat så får se vad det kan vara för något. Idag åker jag med en kompis till Stockholm. Blir mysigt. Det var länge sedan. Underbart. Livet leker känner jag. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.