icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
27 april 2015 11:23
11

Idag klippning för fina mig

 Idag blir det klippning för fina mig. Jag har tvättat håret så det skall bli snyggt när hon fixar håret efter klippning. Så nu åker jag snart och äntligen får klippa mig. Skall bli så skönt. Passar kanske på och handla något också. Ingen förändring på vikten så får vackert vänta lite till. Ha en bra härlig vecka. :) Sedan lite senare åker jag nog och lämnar 3 kassar med loppiskläder till Gåvorna som dels säljer för att få in pengar till olika projekt som dem bedriver för att hjälpa och även ger bort kläder ibland för dem som har det tufft. Det här blir nog en städardag. :)

Gillar

Kommentarer

 • 27 apr 2015 12:09
  utter

  Biiiiild!! :-)

 • 27 apr 2015 14:37
  Bella50

  Jaaaa....det vill vi gärna se ! 📷 🎉🌺

 • 27 apr 2015 14:53

  Hej. Ja, nu ligger nya bilden på mig idag utlagd som min profilbild. Men luggen ser lite sne ut såg jag på bilden. Men jag är nöjd med frisyren. Jag känner mig fin och fräsch. :)

 • 27 apr 2015 15:00
  utter

  Åh, vad fint det blev!! Passade dig jättebra! :-) 

 • 27 apr 2015 15:15

  Tack utter. Trivs jättebra i detta. :)

 • 27 apr 2015 16:39
  sundasara

  så fin du blev!

   

 • 27 apr 2015 16:50

  Tack sundasara. Det värmer gott. Jag blir lite sugen på en promenix igen. Blev ju en hyfsat långis igår. Tror jag går ut och tar mig en nu. :) Härligt väder. :) Då är det bra att fortsätta röra på kroppen så kilorna fortsätter att rasa av mig. :))))

 • 27 apr 2015 18:04
  Bella50

  Det blev väldigt klädsamt. Grattis 💐

  Jag trodde inte det skulle bli någon motion idag eftersom jag var ledbruten efter gårdagens slit med jord och sten. Då kom grannen förbi och skulle till brevlådan så vi slog följe och tog andra vägar genom skogen. Riktigt skönt och en bra bit längre.

  lycka till med din motion 👍🌹

 • 27 apr 2015 18:34
  Tita

  Vad fin du blev frisyren passar dig yes

 • 27 apr 2015 19:25

  Härligt och du ser fin och fräsch ut. Alltid roligt att känna sig fin. Frisyren passade dig verkligen bra.

 • 27 apr 2015 19:44

  Hej. Tack alla för fina kommentarer. Det känns alltid bra att få lite positiva komplimanger. Jag kom ut på en promenad men idag handlade jag glass och inlagda persikor i lag. Så det blev lite onyttigt men men. Idag var en sådan dag. Nu tittar jag på "Halv åtta hos mig". Klockan 21 skulle det vara någon spännande FBI historia på tv. Så den skall jag kolla på. Får se om jag har någon tur i morgon o har gått ner. Man vet aldrig. Ja, det känns som en härlig tvkväll och så måste jag diska så det blir gjort. Ha det så bra alla. :)

Logga in för att skriva en kommentar.