icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
17 april 2015 13:27
1

Idag blir det gott gott

 Hej alla. Vågen står på ok. Idag skall jag köpa rostbiff och äta till mozzarella och tomater. Det blir gott gott. Mums!! Det är så skönt att vågen står på okej igen. Nu gäller det att handla hem lite bra grejor som jag kan äta vid Lchf. Jag har lite brist på fantasi just nu men blomkål är ju bra och lite kött har jag ju i frysen. Lax får det bli. Det var länge sedan jag gjorde Lax med spenat, parmesan och grädde. Nu har jag börjat på en ny matlista i alla fall. Det känns ju skönt. Lite promenad får det också bli idag. Ha en fin dag och lycka till med allt. :)

Gillar

Kommentarer

  • 17 apr 2015 21:08
    utter

    Mums med mozzarella! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.