icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
15 oktober 2015 15:51
2

Hurra!!! Skönt det går åt rätt håll!!

Så skönt. Vikten går sakta men säkert neråt mot lägsta vikt. Så härligt. Ännu bättre blir det när jag kommer ner under lägsta vikt. Det längtar jag till!! Annars går allt bra och framåt. Äter gott o promenerar. Solen skiner fortfarande så det är så skönt. Yipiiiiiiiio för god mat!! Ja, jag kommer nog alltid gilla att äta gott... bara inte för ofta. :)

Gillar

Kommentarer

  • 15 okt 2015 22:23
    gasten

    Vad roligt att det går åt rätt håll för dig. Pepp till dig och lycka till !

  • 18 okt 2015 23:39
    Tack. :)

Logga in för att skriva en kommentar.