icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
16 april 2015 00:03
2

Hoppas jag går ner i morgon

 Hej på er. Nu bara längtar jag efter viktnedgång. Jag känner mig i alla fall nöjd med sista dagarnas promenader. Kosten har ju varit så där men det är bara att ta nya tag. Nu får jag väl se i morgon om vikten går neråt. Man vet ju aldrig. Men hoppas kan jag ju. Ååååh idag blev jag så sugen på Mozzarella, rostbiff & tomater. Gud så gott. Det åt jag för några veckor sedan men dags att köpa det igen. Mums!!! Jag kollar lite på Brottskod försvunnen men snart dags att sova. Jag önskar er förstås ett stort lycka till på eran väg. :)

Gillar

Kommentarer

  • 16 apr 2015 07:59
    Tita

    Håller tummarna för digyes

  • 16 apr 2015 21:40

    Tack så mycket Tita. Det känns alltid bra med lite pepp. Jag håller tummarna för dig med. :)

Logga in för att skriva en kommentar.