icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
15 maj 2022 21:10
2

Hittat ny inspiration

Hej. Jag var ute på min prommis på eftermiddagen igen. Det var skönt. Men jag hittade lite Youtubeklipp som var väldigt inspirerande om att få in ljus och aktivitet tidigt på dagen och gärna före frukost. Jag själv är ju en riktig frukostmänniska som äter ganska tidigt men tänker att en promenad på fastande mage skulle ju dels bränna mer fett och dels göra att jag skulle vara mer hungrig och njuta mer av min frukost och så skulle jag få både ljus och aktivitet tidigt före frukost. Känns som en bra ny ide för mig som troligen skulle föra mig framåt. En dag var jag ute en gång tidigare och sedan på kvällen också. Det var jätteskönt. Det uppskattade jag. Pepp till alla. 

Gillar

Kommentarer

  • 15 maj 2022 23:37
    Digitali

    Hörde i veckan av en kompis som varit på en föreläsning. Att så fort man klivit upp på morgonen skulle man gå ut i solen för det stärkte ens kropp och man mådde mycket bättre resten av dagen. Jag upplevde nog det förra sommaren när jag det första jag gjorde gick ut och tog min morgonpromenad i solen. ☀️

  • 15 maj 2022 23:42

    Härligt Digitalis. Jag tror dig. Jag ska börja prova i morgon. 

Logga in för att skriva en kommentar.