icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
3 oktober 2020 19:14

Helg med god helgmat

Hej på er alla

Det känns bra i kroppen för jag ser att jag blir smalare. Kroppen omformar sig. Det märks inte så mycket på vågen än mer än det första kg jag tappade men det känns bra. Idag åt jag Lax med Apelsin och citronsås med dill och creme fraiche. Gudars så gott. Jag vet att det inte är det nyttigaste men det är ju helg. Promenerade ordentligt idag. Så nu softar i soffan. Jag har handlat hem te idag så kanske blir en kopp kamomillte sedan. :) 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.