icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
6 januari 2021 18:49
3

Hej på nya året

Hej på er alla på nya året. Jag har fått massa godsaker av min dotter i julklapp så behöver ny motivation. Promenaderna fungerar men däremot sötsakerna behöver jag dra ner på. Hoppas det går bra för er. Jag ser verkligen fram mot detta nya år som jag hoppas ska bli bra mycket bättre än det förra även om det tar tid att bli av med Coronan. 

Gillar

Kommentarer

  • 6 jan 2021 21:39

    Tack till er. :) 

  • 6 jan 2021 23:20

    Släng "godsakerna" så kommer motionationen på köpet. Lycka till! smiley

  • 7 jan 2021 00:17

    Tack Johan. :) 

Logga in för att skriva en kommentar.