icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
8 juni 2024 18:49
2

Hej Hej

Hej på er

Denna vecka har vi haft Ibternationel Food Festival här. Idag provade jag Fransk kycklinggryta med vindruvor och äpple. Det var gott. Jag har känt något i kroppen så är väl inte helt bra.  Skönt med prommis. Skrivit lite grand. Jag hoppas det kommer lite regn ikväll för markerna behöver det. Får se om jag är frisk i morgon så jag kan åka iväg eller kanske måste vara hemma o kurera mig. Pepp till oss alla.

Gillar

Kommentarer

 • 9 juni 2024 22:14
  Bella50

  Krya på dig

   Hoppas det stannar vid bara känslan.. . och du vaknar frisk och rask . 👍

 • 9 juni 2024 22:26

  Hej Bella

  Tack. Jag har varit extra trött igår och idag men idag inte ont i kroppen så jag fick väl nån lättare form. Halsont är borta med. Jag har sovit lite på dan idag. Så skönt.. I morgon hoppas jag solen kommer fram lite men har varit bra med lite regn idag. Pepp.

Logga in för att skriva en kommentar.