icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
29 juni 2017 15:27
2

Hej hej

Hej hej

Nu sitter jag på biblioteket och skriver lite. Här går det i alla fall att logga in på Matdagboken. På min mobil lyckas jag väldigt sällan. Ha en fin dag. Hoppas ni också har sol och fint ute. Här är det underbart. Lycka till med vikten.

Gillar

Kommentarer

  • 1 juli 2017 07:55
    Bella50

    Härligt 👍

  • 5 augusti 2017 19:07

    Hej. Lnge sedan jag var inne hör nu. Hoppas ni mår bra. Det gör jag Jag är djurvakt hos en väninna. Jättemysigt. Med vikten så hade jag en period då jag åt för mycket glass men nu har det lugnat sig lite. Ha det så gott.

Logga in för att skriva en kommentar.