icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
14 januari 2020 15:00
4

Hej alla entusiaster

Hej alla entusiaster. Hoppas ni har det bra så här i mitten på Januari. Nu är det bara halva månaden kvar. Sedan kommer Februari. Jihaaaaaaaa. Åååh vad jag längtar efter mera ljus och värme men vi har lite vinter kvar ännu. Lite fina vinterdagar med sol och sköna promenader hoppas jag och hoppas på en tidig vår. Då känns det lättare med mer promenader för viktnedgången. Jag önskar er en fin Januari. :) 

Gillar

Kommentarer

 • 14 jan 2020 15:15
  Tita

  Hoppas att du får många fina promenader du också!!

 • 14 jan 2020 15:35

  Tack. :) 

 • 14 jan 2020 18:13

  Tack detsamma :-)

   

 • 15 jan 2020 16:50

  Detsamma vill av den orsaken ha lite snö blir så mycket ljusare.

Logga in för att skriva en kommentar.