icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
14 juni 2019 12:01

Hej alla entusiaster

Hej på er alla entusiaster. Hoppas ni kämpar på med er viktresa. Idag är det städdag. Dammsugit och skurat golv. Jag ska tvätta mattorna nu. Skönt. Viktresan fortsätter med lite tappad motivation ett tag men jag ger inte upp. Jag tar nya tag. Jag har gjort ett rutnät där jag ska sätta ett kryss varje dag jag inte har ätit kaffebröd, godis och glass. Hurra. Jag tar ett nytt beslut varje dag att låta bli. Lycka till nu alla. :) 

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.