icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
13 November 2017 18:06
3

Hej alla

Hej. Jag går hos dietist nu och det inspirerar och motiverar mig. Jag har gått ner lite nu. Promenerar och försöker äta bra mat. Jag har fortfarande en del att jobba med men det går åt rätt håll. Jag hoppas det går bra för er med. Jag önskar er en fin vecka. 

Gillar

Kommentarer

 • 13 Nov 2017 21:32

  Det låter ju toppen! Grattis till viktminskningensmiley

 • 14 Nov 2017 07:52
  Bella50

  Grattis. Kul att ”se” dig härinne. Pepp 👍

 • 14 Nov 2017 08:27
  Tita

  Roligt att höra från dig, höra att du är på gång och att du mår bättre! 

  Pepp, pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.