icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
4 maj 2015 10:00
4

Håller mig på lägsta vikt

 Japp. Håller mig på lägsta vikten. Skööööööönt. Mycket framför mig idag. Vårdplaneringsmöte på sjukhuset. Jag hoppas det går bra. Ha e fin dag. Lycka till med vikten och livet. :)

Gillar

Kommentarer

 • 4 maj 2015 11:14
  utter

  yes

 • 4 maj 2015 14:42

  Hej. Tack utter. Det blev inget vårdplaneringsmöte idag för min pappa var i så dåligt skick att han knappt kunde göra sin röst hörd. Det gick knappt att höra vad han sa. Det var en stor förändring på hans mående mot för några dagar sedan. Inte roligt att se. Men men. Det är som det är. Men det känns som om han inte är så pigg och kanske inte kommer leva så länge till. Men vi får se.

 • 4 maj 2015 14:43
  utter

  Tråkigt att höra att din pappa är dålig. Kram! heart

 • 4 maj 2015 16:10

  Tack. Ja, tyvärr. det har gått fort men vi får se vad som händer framöver. <3

Logga in för att skriva en kommentar.