icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
29 december 2015 00:43
2

Haft en filmdag

Underbart. Haft en filmdag idag. Det har varit skönt. Imorgon blir det promenix, handla lite och kanske jag skall limma på lite små speglar på fina guldramar Det kan nog bli fint. Lite pyssel i hemmet är alltid roligt. Har lite små planer här och var. Jag skall nog röja lite i skåp. Det känns som en bra nyårs syssla inför nya året. Så skall jag rensa på mina flygande hyllor. Nu God natt o ser fram emot promenad imorrn i vinter vädret.

Gillar

Kommentarer

  • 29 dec 2015 09:03
    Tita

    Låter så lungt och skönt! Sköt om dig😃😃

  • 8 jan 2016 16:17
    Tack detsamma. :)

Logga in för att skriva en kommentar.