icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
26 april 2015 16:10
2

Härliga soliga söndag

Hej. Det är en skön söndag och solen skiner. Nu skall jag snart ut på en skön promenad. Det känns härligt. Skönt att röra på kroppen för att hålla sig i form. Härligt. Jag skall låta solens strålar skina på mig och verkligen njuta av det fina vädret. :) Ha det så gott och lycka till i veckan. :)

Gillar

Kommentarer

  • 26 apr 2015 16:17
    utter

    Åh, vad underbart! Njut av solen! :-)

  • 26 apr 2015 22:31

    Ja, jag njöt för fullt av solen & hela backen var full av vitsippor i skogen jag passerade. Härlig söndag. Jag har njutit och haft det bra. :)

Logga in för att skriva en kommentar.