icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
22 februari 2015 19:05
1

Härliga söndag!!

 Nu härliga söndag. Jag började igår att städa min ena garderob och fortsatte med den andra idag. Sedan fortsatte jag med byrån. Nu är det bara resten av hemmet kvar och det finns att göra. Men jag tror jag börjar med en klädhög som jag skall kolla igenom och tvätta upp. Det kanske finns saker att rensa bland dem kläderna också. Så befriande. Roligt är det att göra fint. Sedan har jag en disk jag behöver ta itu med. Skall bli så skönt att få det gjort. Sedan är det ju en Wallanderfim ikväll. :)

Gillar

Kommentarer

  • 22 februari 2015 20:38
    lenaek

    smileyyes

Logga in för att skriva en kommentar.