icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
12 februari 2022 20:52
5

Härliga promenader

Hej

Det är så skönt nu med promenader när vädret är så skönt. Var ute idag och dagarna före. Imorgon tänkte jag ta en långis. Skulle vilja komma igång och vara ute i flera timmar men det blir det mest när jag är ute på stan men när det blir vår så kanske jag kommer igång om bara orken finns. Längtar till att gå till frissan och ta av längderna på håret. Jag skulle också vilja ändra på kosten. Mer grönt istället för kolhydraterna i pasta. Det skulle kännas bra. Idag dag 1 utan sötsaker. 

Gillar

Kommentarer

 • 12 februari 2022 22:25

  Heja dig! 

 • 12 februari 2022 23:10

  Tack Bebbis. Heja dig. 

 • 13 februari 2022 08:40
  MAS63

  Visst är det så att då ljuset kommer tillbaka vill man igen vara mera utomhus. Vilket är underbart! Här har vi ännu full vinter med 40cm snö och verkligen isiga vägar, så man får ta det försiktigt så att man inte lägger omkull.

  Jag hade hoppats på att jag skulle ha hittat skidningen som ett bra sätt att komma igång under vintern, men nej! Hur jag än försökte kunde jag inte finna tillfredställesle i detta sätt att röra på mig. Gillar att ha mina fötter fria..... men jag skall ännu ge snöskorna - jag lånat - en chans....

  Fint att du startat sockeravvänjningen - Lycka till!

 • 13 februari 2022 09:31

  Heja Nyamig! Visst börjar det bli vår? yes
  Det är inte bara du som längtar efter att komma ut laugh

 • 13 februari 2022 20:49

  Heja Mas63. Hoppas du finner njutningen på skidorna. Skidor är underbart men själv har jag inga. Inte än. Hoppas ni slipper isiga vägar snart. Tack för pepp. Tack för pepp även LadyG. Det är så underbart med prommisar. I Morgon ny vecka. :) 

Logga in för att skriva en kommentar.