icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
4 november 2020 22:10
4

Gokväll alla matvänner

Hej på er

Åååh jag längtar till några veckor framåt. En dag i taget så blir det pengar igen och så kommer begravning äga rum över min syster.  Den kommer nog bli fin men sorglig. Svårt just nu med disciplin över sötsakerna. Men tids nog så förbättrar jag mig. Jag hoppas ni har det bra på era resor med er själva. Ha det gott. 

 

Kommentarer

 • 5 nov 2020 06:51
  Bella50

  Beklagar din förlust 😢...hade missat detta. 

 • 5 nov 2020 23:18

  Tack Bella50. Det värmer. 

 • 6 nov 2020 06:35

  Att förlora anhöriga är så tufft heart Ja, en dag i taget. Eller till och med en timme i taget.

 • 7 nov 2020 00:34

  Tack mot1mål. Ja jag börjar känna det ordentligt nu att det är tufft. Stark sorg så det är 1 timme i taget nu. 

Logga in för att skriva en kommentar.